Javier de la Torre

Mountainlikers

Javier de la Torre

02 febr. 2020 Comments Closed 119 Views

El Javier de la Torre va cofundar CARTO el 2012. Frustrat per les solucions GIS existents, va voler simplificar l’anàlisi geoespacial.

El Javier de la Torre és ara Chief Strategy Officer de CARTO i està considerat com un del pioners en Location Intelligence. Sota el seu lideratge, CARTO ha passat de ser una idea innovadora a ser una de les empreses geoespacials de més ràpid creixement al món.

Va iniciar la seva carrera com a científic mediambiental, aplicant tecnologies de dades per analitzar i visualitzar espècies en perill d’extinció. El 2007, va fundar Vizzuality, una reconeguda empresa geoespacial dedicada a tancar la bretxa entre la ciència i l’elaboració de polítiques mediambientals, mitjançant un millor ús de les dades.

Ha estat àmpliament reconegut pel seu lideratge visionari i és un speaker freqüent en esdeveniments d’anàlisi de dades, codi obert, tecnologia geoespacial i informàtica de la biodiversitat. El Javier és Enginyer Agrònom i Mediambiental per la Universitat Politècnica de Madrid i la Freie Universität Berlin. També és membre assessor de múltiples organitzacions com la Xarxa Europea d’Observació de la Biodiversitat.

Com a CSO de CARTO, el Javier és responsable d’executar l’estratègia de l’empresa per aconseguirla seva missió, la democratització de Location Intelligence.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!