Alex Tourski

Mountainlikers

Alex Tourski

02 febr. 2020 Comments Closed 171 Views

L’Àlex és titular d’un grau en informàtica de la Universitat de PhysTech de Moscou i d’un MBA de la British Open University. Va iniciar la seva carrera al 1988 com a desenvolupador de softwares pel programa soviètic “Phobos” a Mart. Desprès de la Perestroika, va treballar com a consultant de negocis per la BERD, i desprès en l’àmbit de la criptografia on va desenvolupar una de les primeres implementacions de VPN/IPsec. Al 2004, va engegar la indústria de la navegació a Rússia que va vendre al 2006 a TomTom. Al 2009, l’Alex va agafar el control de la construcció de la línia de ferrocarril d’alta velocitat entre Moscou i Sant Petersburg. Al 2011, va fundar la plataforma izi.TRAVEL, amb l’ambiciós objectiu de canviar la manera en què la gent descobreix el món viatjant. Izi.TRAVEL és avui dia la plataforma de narració més important amb 12.000 visites guiades i 2.500 museus. L’Alex viu a Amsterdam.

Synopsis:

Si ets una agència turística, un hotel o una empresa d’autobusos, és possible que et sentis una mica perdut quan sents els termes “macrodades”, “realitat virtual” o “intel·ligència artificial”. M’agradaria ajudar-te: tots aquests termes no tenen res a veure amb el teu negoci. Analitzarem com la revolució digital substitueix “l’agència de viatges majorista de sempre” per una cadena de valor complexa, en la qual el teu paper és el de proporcionar contingut local i promoure’l a les apps i als serveis globals (com Siri d’Apple, Google Maps o els cotxes Tesla) a través de plataformes especialitzades. Són aquestes apps i serveis els que han de treballar amb la intel·ligència artificial, les macrodades i totes aquestes coses. Entendre i trobar el teu lloc en aquesta cadena de valor és l’estratègia més sostenible. Establir relacions potents amb els teus socis dins d’aquest ecosistema és la manera de sobreviure a la revolució digital. T’ho demostraré amb molts exemples reals de tot el món.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!