Florian Van der Bellen

Mountainlikers

Florian Van der Bellen

02 febr. 2020 Comments Closed 274 Views

Florian Van der Bellen va créixer als Alps tirolesos, Berlín i Viena.

Va estudiar Turisme a l’Escola de Turisme d’Innsbruck (Àustria) i té un màster en Gestió Avançada d’Empreses per la Universitat d’Economia de Viena.

Florian va ascendir de recepcionista d’hotel a director d’hotel, de creuers i de l’Associació de Turisme del Tirol. En aquest darrer càrrec ha rebut un gran nombre de premis internacionals d’accessibilitat turística, com el prestigiós premi EDEN (Destinacions Europees d’Excel·lència) de la Comissió Europea, el premi Tirol Touristica, el premi The Alps (les 5 millors destinacions alpines) i el segon lloc als premis de turisme responsable internacional.

Florian és un ponent molt sol·licitat a les conferències internacionals i actualment està enfocat en la regió del Caucas, especialment a Geòrgia, que considera la seva segona llar.

El 2014 va fundar al Tirol austríac l’empresa Van der Bellen Business and Tourism Consulting.

El 2018 va afegir-s’hi Van der Bellen International LLC a Tbilissi, Geòrgia.

El 2020 s’obrirà una oficina de Van der Bellen International a Tulcea, Romania.

Sinopsi:

«Turisme sostenible», «turisme accessible», «turisme inclusiu», «turisme per a tothom» són conceptes bastant habituals actualment, però què signifiquen realment per al sector turístic?

No tenen a veure amb atraure clients que ningú vol. Ni amb reconstruir-ho tot per complir les lleis contra la discriminació.

Tenen a veure amb la comoditat, que els clients allarguin la seva estada, millorar la seguretat i la salut, atraure famílies amb fills petits, i obtenir molts guanys satisfent una gran demanda que encara no s’ha atès.

Florian mostrarà alguns exemples d’èxit en la implementació de l’accessibilitat en regions de muntanya (va ser el director de Kaunertal Tourism i va guanyar el premi EDEN de la Comissió Europea el 2013), i també explicarà com es poden dur a terme algunes millores senzilles en totes les destinacions turístiques.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!