06 Feb

Florian Van der Bellen

  • By Mountainlikers /

Florian Van der Bellen va créixer als Alps tirolesos, Berlín i Viena.

Va estudiar Turisme a l’Escola de Turisme d’Innsbruck (Àustria) i té un màster en Gestió Avançada d’Empreses per la Universitat d’Economia de Viena.

Florian va ascendir de recepcionista d’hotel a director d’hotel, de creuers i de l’Associació de Turisme del Tirol. En aquest darrer càrrec ha rebut un gran nombre de premis internacionals d’accessibilitat turística, com el prestigiós premi EDEN (Destinacions Europees d’Excel·lència) de la Comissió Europea, el premi Tirol Touristica, el premi The Alps (les 5 millors destinacions alpines) i el segon lloc als premis de turisme responsable internacional.

Florian és un ponent molt sol·licitat a les conferències internacionals i actualment està enfocat en la regió del Caucas, especialment a Geòrgia, que considera la seva segona llar.

El 2014 va fundar al Tirol austríac l’empresa Van der Bellen Business and Tourism Consulting.

El 2018 va afegir-s’hi Van der Bellen International LLC a Tbilissi, Geòrgia.

El 2020 s’obrirà una oficina de Van der Bellen International a Tulcea, Romania.

Sinopsi:

«Turisme sostenible», «turisme accessible», «turisme inclusiu», «turisme per a tothom» són conceptes bastant habituals actualment, però què signifiquen realment per al sector turístic?

No tenen a veure amb atraure clients que ningú vol. Ni amb reconstruir-ho tot per complir les lleis contra la discriminació.

Tenen a veure amb la comoditat, que els clients allarguin la seva estada, millorar la seguretat i la salut, atraure famílies amb fills petits, i obtenir molts guanys satisfent una gran demanda que encara no s’ha atès.

Florian mostrarà alguns exemples d’èxit en la implementació de l’accessibilitat en regions de muntanya (va ser el director de Kaunertal Tourism i va guanyar el premi EDEN de la Comissió Europea el 2013), i també explicarà com es poden dur a terme algunes millores senzilles en totes les destinacions turístiques.

06 Feb

Florian Van der Bellen

  • By Mountainlikers /

Florian Van der Bellen a grandi dans les Alpes tyroliennes, à Berlin et à Vienne.

Il a étudié le tourisme au Collège du Tourisme à Innsbruck, en Autriche et a obtenu un MBA en Management Avancé à l’Université d’Économie à Vienne.

Florian s’est hissé du poste de réceptionniste dans un hôtel au poste de Directeur d’hôtel, de Chef de croisière et de Directeur général d’une association de tourisme tyrolienne. À ce poste il a reçu de nombreuses récompenses internationales en matière de Tourisme accessible, comme la prestigieuse EDEN (Destinations européennes d’Excellence), la récompense de la Commission européenne, la récompense Tirol Toutistica, la récompense The Alps (5 meilleures destinations dans les Alpes) et une 2ème place pour la récompense World Responsible Tourism.

Florian est un conférencier très demandé dans les conférences internationales et axe son implication sur la région du Caucase, particulièrement la Géorgie, qu’il considère comme sa deuxième maison.

En 2014, Van der Bellen Business & Tourism Consulting a été fondé au Tyrol, en Autriche.

En 2018, Van der Bellen International LLC s’est monté à Tbilisi, en Géorgie.

En 2020, Van der Bellen International LLC ouvrira à Tulcea, en Roumanie.

 

Synopsis:

Tourisme durable, Tourisme accessible, Tourisme inclusif, Tourisme pour tous – ce sont des phrases souvent entendues, mais que signifient-elles réellement pour les acteurs du tourisme ?

Il ne s’agit pas d’attirer des clients que personne ne veut. Il ne s’agit pas d’avoir à reconstruire tout en raison des lois anti-discrimination.

Il s’agit de confort, il s’agit de garder plus longtemps vos hôtes réguliers, il s’agit d’améliorer la santé et la sécurité, il s’agit d’attirer des familles avec des enfants en bas âge et il s’agit de gagner beaucoup d’argent en répondant simplement à une grande demande dont personne ne s’est encore occupé.

Florian montrera des exemples de mises en œuvre réussies d’Accessibilité dans des Régions montagneuses (il était Directeur de Kaunertal Tourism et a remporté le prix EDEN de la Commission européenne en 2013), mais précisera également la facilité avec laquelle des améliorations peuvent être apportées dans tous les sites touristiques.

06 Feb

Florian Van der Bellen

  • By Mountainlikers /

Florian Van der Bellen se crio entre los Alpes tiroleses, Berlín y Viena.

Estudió Turismo en la facultad de Turismo de Innsbruck (Austria) y tiene un máster en Gestión Avanzada de Empresas por la Universidad de Economía de Viena.

Florian pasó de recepcionista de hotel a director de hotel, de cruceros y director general de una asociación de turismo del Tirol. En este puesto ha recibido numerosos reconocimientos internacionales en el ámbito del turismo accesible, como el prestigioso premio EDEN (European Destinations of Excellence) de la Comisión Europea y los premios Tirol Touristica, The Alps (Top 5 Destinos Alpinos) y el segundo puesto en los premios internacionales de turismo responsable.

Florian es un ponente muy solicitado en conferencias internacionales y ahora centra sus esfuerzos en la región del Cáucaso, principalmente en Georgia, que considera su segunda casa.

En 2014, nació la empresa Van der Bellen Business and Tourismus Consulting en el Tirol (Austria).

En 2018, creció con Van der Bellen International LLC en Tiflis (Georgia).

En 2020, Van der Bellen International abrirá en Tulcea (Rumanía).

 

Sinopsis:

«Turismo sostenible», «turismo accesible», «turismo inclusivo» y «turismo para todos» son conceptos que solemos oír, pero ¿qué significan realmente para el sector turístico?

No se trata de atraer a clientes que nadie quiere tener. No se trata de reconstruirlo todo para cumplir con legislaciones no discriminatorias.

Se trata de comodidad, se trata de que los huéspedes prolonguen su estancia, se trata de mejorar la salud y la seguridad, se trata de atraer a familias con niños pequeños y se trata de ganar mucho dinero solo con satisfacer una enorme demanda de la que nadie se está encargando todavía.

Florian mostrará ejemplos en los que la implementación de la accesibilidad ha sido un éxito en zonas montañosas (fue director de Kaunertal Tourism y fue galardonado con el premio EDEN de la Comisión Europea en 2013), y también aclarará la facilidad con la que se pueden mejorar todos los destinos turísticos.