Klaus EHRLICH

Mountainlikers

Klaus EHRLICH

02 febr. 2020 Comments Closed 184 Views

El Klaus Ehrlich va estudiar economia – gestió d’empresa a la Universitat de Siegen (Alemanya) del 1976 al 1983, anys durant els quals també va fer un curs a la universitat de Sevilla (81/82). Cofundador i director de vàries associacions d’empresaris vinculats al turisme rural a Espanya (RAAR, AHRA) del 1991 al 2006. Des del 2002, s’encarrega de la gestió d’EuroGites – Federació europea de turisme rural com a secretari general. Ha participat a grups de treball i òrgans consultius de la Comissió Europea relacionats amb el turisme i el desenvolupament rural.

Experiència professional relacionada amb la gestió d’organitzacions comercials privades que cobreixen un ampli ventall de tasques, representant i proveint assessorament als departaments de micro i nano turisme. Peritatges especials per a la promoció del foment local sostenible pel turisme, compromís i cooperació amb les comunitats locals, serveis de promoció mitjançant internet i les TIC, conceptes i activitats de formació professional relacionats amb el turisme rural i el desenvolupament rural, recerca i seguiment de la percepció de la qualitat pels visitants i desenvolupament dels productes turístics naturals o culturals. Responsable de l’organització del contingut de les 6 edicions del Congrés europeu de turisme rural www.europeanrtcongress.org des del 2003 i de conferències sobre el turisme sostenible per a un desenvolupament rural http://strd2019.org. Participació a grups de treball i òrgans consultius de la Unió Europea com el grup de diàleg civil sobre el desenvolupament rural, la Carta europea de turisme sostenible, el grup de treball sobre les empreses rurals, les competències en matèria de turisme i altres grups d’experts. Contactes professionals en 25 països fins i tot les economies en via de transició i desenvolupament, el que permet treure profit d’un llarg ventall d’experiències teòriques i pràctiques a tots els nivells del desenvolupament del turisme rural.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!