Christopher Hinteregger

Mountainlikers

Christopher Hinteregger

02 febr. 2020 Comments Closed 117 Views

Christopher és un expert en turisme amb més de 15 anys d’experiència en el sector i en el desenvolupament de destinacions. Va estudiar gestió turística a Àustria i tot seguit va començar a treballar com a consultor. Des del 2003 ha implementat més de 50 projectes turístics en 19 països, inclosos diversos projectes en destinacions de muntanya, i ha estat ponent en més de 30 conferències internacionals sobre turisme en 17 països.

Christopher imparteix “Consultoria internacional – Desenvolupament de destinacions” a la universitat. El 2018 es va unir a PKF i actualment és director general de PKF tourismexperts, una empresa que dona suport principalment a les administracions públiques per desenvolupar el turisme d’una manera professional a les seves destinacions.

 

Sinopsi:

El segon dia del congrés començarà amb algunes reflexions. La primera part de la nota clau de tendències  destacarà importants tendències mundials i les seves conseqüències per a la indústria turística en general i en particular per a les destinacions de muntanya. Els viatgers xinesos dominaran les pistes d’esquí europees en el futur?

De quina manera es diferencien els mil·lenials  i què vol dir? La segona part tractarà les tendències actuals a les destinacions de muntanya a tot el món:  Com intenten les destinacions de muntanya diferenciar-se dels competidors? Continua sent l’esquí el motor per al desenvolupament?

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!