Verònica Canals Riba

Mountainlikers

Verònica Canals Riba

02 febr. 2020 Comments Closed 259 Views

La titular del Ministeri de Turisme i Presidenta de l’Agència Andorra Turisme, Verònica Canals Riba, té 49 anys, és llicenciada en econòmiques per la Universitat d’Estrasburg, màster en direcció d’empreses (EMBA Mc Gil – HEC Montreal de Canadà) i està inscrita al Col·legi d’Economistes d’Andorra. Amb una àmplia experiència professional, va ser directora de grans comptes a Adecco Espanya (1995-1999) abans de fitxar per Grandvalira-SAETDE com a directora de restauració i serveis complementaris (1999-2009) i posteriorment, com a directora general (2011-2018). L’any 2016 va entrar a la Confederació Empresarial Andorrana com a membre de la Junta Directiva en representació d’Ski Andorra i de les comissions Marca Andorra i de turisme.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!