Álvaro Silberstein

Mountainlikers

Álvaro Silberstein

02 febr. 2020 Comments Closed 220 Views

Álvaro Silberstein es cofundador de Wheel the World, un mercat en línia que permet a persones amb discapacitat planejar i reservar viatges accessibles. Des del 2018 Wheel the World ha permès a més de 1.000 persones viatjar a destinacions com el Machu Picchu, l’illa de Pasqua i la Patagònia amb agències de viatges locals certificades i amb experiència. El seu objectiu és permetre que milions de persones amb discapacitat explorin milers de destinacions.

Álvaro, empresari i conferenciant xilè defensor de les persones amb discapacitat, té experiència en assessorament en gestió d’empreses d’avantguarda a l’Amèrica Llatina i també ha treballat com a consultor per al govern xinès en desenvolupament de l’estratègia nacional per a la inclusió social de persones amb discapacitat a Xile.

Álvaro té 34 anys, és enginyer per la Universitat Catòlica de Xile i té un màster en Administració d’Empreses per la Berkeley Haas School of Business de la Universitat de Califòrnia.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!