Daniel SOUCAZE des SOUCAZE

Amb una casa familiar situada enfront del Pic du Midi de Bigorre, Daniel SOUCAZE des SOUCAZE, originari dels Alts Pirineus, va imaginar des de ben petit treballar en aquesta “nau de les estrelles”, que tant el va fer somiar.

Va haver d’esperar fins al 4 de maig de 1998, per pujar finalment aquest cim, com a enginyer de camins, per poder dur a terme l’important projecte de rescat del Pic du Midi, a quasi 3.000 metres d’altitud.

Des del juny de 2001, gestiona, per encàrrec del Syndicat Mixte du Pic du Midi, l’explotació d’aquest recinte amb el seu accés amb remuntadors i les seves infraestructures de vida i d’acollida.

Després d’uns primers anys difícils, el 2008 va proposar una estratègia que ell i els seus equips seguirien millorant i completant.

En constant evolució pel que fa a notorietat, assistència, facturació, satisfacció del client, el converteix en un lloc imprescindible als Pirineus.

Obert tot l’any, aposta per la qualitat dels productes que ofereix, i per una experiència única per als seus visitants. Els darrers projectes realitzats completen una oferta ja excepcional, sigui al Col du Tourmalet, com a la futura renovació del “Chalet refuge des Laquets ” d’alta gamma, connectat amb el Pic du Midi per un telefèric.

Presentació | Presentación | Présentation | Presentation