Greta Erschbamer

Mountainlikers

Greta Erschbamer

02 febr. 2020 Comments Closed 131 Views

Greta Erschbamer és investigadora del Centre d’Estudis Avançats Eurac Research a Itàlia. Té un màster en Turisme i Planificació Regional per la Universitat Catòlica Eichstätt-Ingolstadt d’Alemanya i un màster en Gestió de Turisme Estratègic per l’Escola de Negocis SKEMA de França. Ha participat i col·laborat com a gestora en diferents projectes relacionats amb el turisme i el desenvolupament regional orientats al desenvolupament de les zones de muntanya. Actualment està implicada en el desenvolupament de l’Observatori del Tirol del Sud sobre el Turisme Sostenible (STOST) a Itàlia.

 

Sinopsis:

L’Observatori del Turisme Sostenible del Tirol del Sud

Gestionar els recursos de forma responsable i mesurar l’impacte mitjançant un control continu de dades

L’Observatori del Turisme Sostenible del Tirol del Sud (en endavant STOST) pertany a la Xarxa Internacional d’Observatoris del Turisme Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) des de l’octubre del 2018, una xarxa d’organitzacions que vetllen per l’impacte econòmic, ambiental i social del turisme, a nivell regional. La iniciativa es basa en el compromís de llarga durada de l’OMT amb el creixement sostenible i resistent del sector turístic mitjançant la mesura i el seguiment, donant suport a una gestió del turisme basada en l’evidència. L’observatori està arrelat en una reflexió profunda sobre el significat de la sostenibilitat en el turisme, així com en un enfocament aplicat per mesurar-lo a la regió del Tirol del Sud. La presentació se centrarà en algunes àrees temàtiques del primer any de seguiment, centrant-se en tots els pilars, és a dir, en la sostenibilitat social, econòmica i ambiental. La riquesa de les dades i la valoració específica de temes com la mobilitat i la diversitat paisatgística del Tirol del Sud permeten interpretar la regió com una millor pràctica per controlar la sostenibilitat en moltes altres zones del món.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!