Stefany Seipp

Mountainlikers

Stefany Seipp

02 febr. 2020 Comments Closed 149 Views

A finals del 2012, la Stefany Seipp va fundar Green Pearls® Unique Places, una col·lecció de llocs únics, sostenibles i selectes, amb 2 col·laboradors silenciosos.

Des de llavors, es troba al capdavant de l’empresa alemanya i assumeix amb el seu equip la responsabilitat de l’estratègia de l’empresa, de la comunicació àmplia i de les mesures de màrqueting per als col·laboradors. La Stefany Seipp està a gust en el món del turisme des de fa més de 29 anys. Gràcies a la seva carrera internacional dins el turisme, ha pogut aconseguir 86 membres Green Pearls® en 32 països en dos anys. Desprès d’haver estudiat filosofia i art a Trèveris, fa una formació d’operador de viatges. En paral·lel a la seva feina d’assistent de vol a Lufthansa, va estudiar administració de negocis i va treballar seguidament en la indústria turística a diferents llocs de treball, el que li confereix una bona visió de les diferents necessitats dels viatgers i de les empreses.

Green Pearls® es basa en tres pilars, una etiqueta reconeguda mundialment pel turisme ecològic, una plataforma d’informació internacional –un filtre per a unes vacances respectuoses del medi-ambient sense concessions– i una agència de comunicació internacional per al turisme sostenible.

El web www.greenpearls.com presenta els pioners del turisme ecològic, que recolzen la protecció del medi-ambient i es centren en la responsabilitat social. L’empresa alemanya de Darmstadt agrupa 86 webs de qualitat, sostenibles i úniques al món. “Feu-ho bé i parleu-ne”. Green Pearls® permet als seus col·laboradors ser visibles i presents en tot el món mitjançant tots els canals de comunicació.

 

Sinopsi:

El turisme ecològic: un segment en creixement

Green Pearls® es va fundar el 2012 com una marca, plataforma d’informació i agència de comunicació ecològica per al turisme ecològic a tot el món. Tot i que en aquell moment van ser els pioners d’un mercat molt especialitzat, la tendència actual s’orienta clarament cap a la sostenibilitat. Viatgers d’arreu del món demanen ofertes turístiques responsables amb el medi ambient i més justes; és a dir, experiències autèntiques i conèixer la població local. Fridays for Future, Greta Thunberg, Blackrock, els debats sobre el clima i la informació constant fan que la gent pensi d’una altra manera. Les destinacions turístiques, els governs, els polítics, els hotelers i totes les empreses turístiques han de contribuir a una filosofia més sostenible i donar suport a aquest moviment positiu. Només tenim un planeta i en som tots responsables. Uns petits canvis que poden canviar-ho tot.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!