Christian Lunger

Christian Lunger del Tirol / Àustria realitza múltiples funcions que fàcilment omplen les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. És pare i marit, gamer i compositor.

Com a dissenyador de serveis i informació reflexiona en projectes interdisciplinaris sobre com crear experiències en espais naturals i de ciutat que commoguin i inspirin les persones.

És professor a la Universitat, dirigeix l’empresa de disseny i consultoria Motasdesign i el podcast www.geraumt.com. Tot això dedicat a connectar persones i llocs.

Sinopsis:
Per fer possible la mobilitat sostenible, pots augmentar l’èxit de les teves inversions centrant-te en les persones més que en la tecnologia. Quines són les seves necessitats, què els mou, per què i com es connecten amb els llocs i els productes. Quan pensis en solucions digitals, tingues en compte que donen suport a l’experiència real de moure’s en llocs públics. Tots fem servir les coses només si ens agrada fer-les servir, o si ho hem de fer. Però sobretot… ja saps… per fer-nos la vida més fàcil i divertida.
Presentació: Christian Lunger