Alice Morrison

Alice Morrison Aventurera / presentadora de televisió / autora / oradora

Alice Morrison és una aventurera, presentadora de televisió i escriptora, actualment establerta a les muntanyes de l’Alt Atles del Marroc. També és una periodista i conferenciant consagrada.

Les seves grans aventures van començar quan va recórrer 12.000 km amb bicicleta des del Caire fins a Ciutat del Cap al Tour D’Afrique, la cursa ciclista més llarga del món, quedant 3a dona.

Després va completar un primer mundial i va creuar les muntanyes de l’Atles des del punt més alt del nord d’Àfrica, el mont Toubkal (4167 m) fins al més baix: Agadir en 12 dies.

De tornada a la BBC, va viatjar de Tànger a Tombuctú per a la seva primera sèrie de televisió de la BBC2, Morocco to Tombuctú: An Arabian Adventure, seguint les antigues rutes de sal a la mítica ciutat.

Atreta per l’Himàlaia, va assumir el repte de córrer al voltant de l’Everest, en la ultramarató anual de l’Everest Trail Race, una cursa de sis dies.

Es va convertir en la primera dona a caminar pel riu Draa, durant la seva travessia del Mediterrani a Mauritània amb 6 camells i 3 guies amazics. Durant l’expedició va investigar els efectes del canvi climàtic sobre els pobles i el medi ambient del Marroc i pel camí va descobrir una ciutat perduda, va explorar les tombes dels gegants del Draa i va trobar “naus espacials” al desert.

És autora de 4 llibres:Walking with Nomads, Adventures in Morocco Dodging Elephants i Morocco to Timbuktu. És una periodista prolífica que col·labora regularment a The Telegraph, FT, National Geographic, etc.

 

Xarxes socials

Web: www.alicemorrison.co.uk

Podcast: Alice in Wanderland

Twitter: aliceoutthere1

TikTok: aliceoutthere1

Instagram: aliceoutthere1

Fbook: Alice Hunter Morrison Adventures

YouTube: Alice Morrison

Presentació | Presentación | Présentation | Presentation