Santiago Camps

Resum:

Amb un perfil tècnic, sempre ha estat especialitzat en la tecnologia i el software. Als 24 anys, i després d’haver participat notòriament a diverses empreses de creació de software, ja liderava un equip de desenvolupament de més de 20 persones. Emprenedor per convenciment, va cofundar l’empresa KMKey que proveeix serveis de software de Quality Management i CRM, avui comercialitzat a tots els països de parla hispana. Aquesta experiència li va servir per aprendre sobre management de negocis, màrqueting i venda en línia.

Després de més de 20 anys d’experiència en desenvolupament de software, i una dècada d’experiència liderant negocis, el 2013 va fundar l’empresa Social Vane especialitzada en anàlisi de Big Data per a la gestió de reputació, que poc més tard va decidir especialitzar-se únicament en el sector turístic, sota la denominació de Mabrian Technologies.

Àrees d’especialització: matemàtiques, estadística, desenvolupament de software, desenvolupament d’aplicacions multimèdia, anàlisi de dades, gestió i motivació d’equips, negociació, creació d’empreses.

Experiència:

Fundador i Director General a Mabrian Technologies · 2013 – Present

Cofundador i Director Tècnic a KMKey· 2003 – 2012

Desenvolupador de software i Cap d’Equip a Cap Gemini-Ernest & Young. 1997-2003

Formació:

Màster en Disseny i Desenvolupament d’Aplicacions Multimèdia per la Fundació Politècnica de Catalunya 1998-1999

Enginyer de Software per la Universitat Politècnica de Catalunya. El seu projecte final va obtenir la Matrícula d’Honor, i la seva carpeta va estar entre les 5 més ben valorades de la seva promoció. 1994-1998

Grau de Filosofia a la Universitat Nacional d’Educació a Distància. En curs.

Presentació: Santiago Camps