Peter Mall

Va ser un amor a primera vista, així descriu Peter Mall les primeres experiències en el turisme. Va néixer el 16 de març de 1968 en una de les destinacions hivernals més famoses i reconegudes del món: St. Anton am Arlberg /Tirol/Àustria.

A més del seu treball com a instructor d’esquí a l’escola d’esquí d’Arlberg, durant diversos anys, va poder ampliar els seus horitzons en l’àmbit de la gestió de destinacions a l’estació d’esquí australiana de Mt Buller .

Als 27 anys, aquest nadiu d’Arlberg va assumir el càrrec de director d’esdeveniments, on va crear nombrosos esdeveniments nous a St. Anton am Arlberg .

Els seus plans de vida van canviar quan la Federació Internacional d’Esquí FIS va decidir organitzar el Campionat Mundial d’Esquí Alpí FIS a la seva ciutat natal el 2001.

Com a coordinador d’esdeveniments i esports del major esdeveniment d’esquí alpí després dels Jocs Olímpics, se li van obrir noves oportunitats per exercir un paper clau en el posicionament de St. Anton am Arlberg .

Avui, com a director general de St. Antoner Fremdenverkehrs Förderungs Gmbh, Peter Mall és responsable de la infraestructura de l’esdeveniment, de l’organització dels grans esdeveniments i, finalment, de la candidatura per al pròxim Campionat Mundial d’Esquí Alpí de la FIS a St. Anton am Arlberg .

A més, a través de les seves activitats com a president de l’Arlberg Ski Club i com a secretari general de l’Associació Internacional Interski, el Sr. Mall està en contacte constant amb els decisors a la indústria turística mundial.

Presentació | Presentación | Présentation | Presentation