Javier Corso

JAVIER CORSO – EXPLORER NATIONAL

Fotògraf & director de l’agència OAK

El Javier va començar a treballar com a documentalista l’any 2011. Com a director de l’agència i productora de projectes documentals OAK, coordina cada projecte realitzat pels diferents equips multidisciplinaris. El seu treball com a fotògraf aborda temàtiques alienes a l’actualitat mediàtica, aprofundint en la relació de l’home amb el seu entorn, individus i territori, a través de les lleis, les creences i la cultura. Els seus treballs han estat premiats internacionalment, i publicats en mitjans com National Geographic , Al Jazeera , TIME o GEO.

Entre els centres culturals que han acollit la seva obra destaquen l’Ambaixada d’Espanya a Tòquio, els Instituts Cervantes de Nova York i Albuquerque, el Florida Museum of Photographic Arts, el Cercle de Belles Arts de Madrid i el Palau Robert de Barcelona. La seva obra forma part de la mostra itinerant “Creadors de Consciència”, coordinada per Chema Conesa i Juan Manuel Castro Prieto, que recull l’obra de 40 fotoperiodistes compromesos a Espanya.

Corso és Explorer de la Societat National Geographic des de l’any 2018. El 2019 comença a treballar per a National Geographic Creative Works (Espanya) com a assessor creatiu i productor de continguts. Actualment, col·labora amb altres companys Explorers aportant els seus coneixements de storytelling a la divulgació de projectes científics i de recerca.

Persona i agència responsable de la unió/gestió i coordinació amb IMAGINE i que documentarà tot el procés i generarà el storytelling del projecte.

Link: https://www.nationalgeographic.es/contenido-ofrecido-andorra-al-natural-innovacion