Sofia Zacharaki

Sofia Zacharaki va ser nomenada viceministra d’Educació Turística i Formes Especials de Turisme el gener de 2021.
Anteriorment, va exercir com a viceministra d’Educació i Afers Religiosos des del juliol del 2019 fins al gener del 2021.
Abans del seu nomenament, va ser portaveu de Nea Demokratia, aleshores el principal partit d’oposició de centredreta a Grècia, partit membre del PPE.
Anteriorment, i durant més de dos anys, Sofia va exercir com a portaveu adjunta del partit. Abans, del 2012 al 2014, va ser assessora d’Afers Europeus i Internacionals del ministre de Desenvolupament i va participar en la preparació de la Presidència grega del Consell de la Unió Europea.
Antiga alumna del programa del Departament d’Estat, va representar Grècia l’any 2015 al programa International Leadership Visitor als Estats Units en l’àmbit del “Paper de les associacions publicoprivades en la reestructuració de les economies”.
En el passat, va treballar com a professora a escoles públiques i privades de Grècia, com a executiva d’Afers Europeus al Ministeri d’Educació grec i a la Secretaria d’Educació Contínua i Polítiques de Joventut.