László Puczko

El László ha estat treballant en el camp dels viatges, l’hostaleria, l’oci i la salut durant més de 25 anys.

Imparteix tallers de benestar i experiència, és estrateg, mentor i formador. Ha adquirit experiència tant en el sector privat com  en el sector públic. László és una de les poques persones al món que ha estat actiu en tots els aspectes i dominis de la salut, el benestar i els viatges, és a dir, el turisme mèdic i de benestar, l’hospitalitat, els balnearis i les experiències d’oci.

És economista i director d’art i disseny, té màsters, un doctorat i és consultor de gestió. László ha estat donant conferències i dirigint formacions i classes magistrals a mida en més de 40 països de tot el món. Ha participat activament tant en l’àmbit  industrial com en l’àmbit acadèmic i és autor de nombrosos informes de la indústria, llibres especialitzats i publicacions. Va ser el cap de projecte de l’informe d’orientació per a l’OMT & l’ETC, titulat “Exploring Health Tourism” (Exploració del turisme de salut), així com d’un estudi pioner per al Global Spa Summit, titulat “Wellness Tourism and Medical Tourism: Where do spas fit?” (Turisme de benestar i de salut: on encaixen els balnearis?)

László és un apassionat de les aigües termals i del benestar i té un diploma en Banys de Bosc!

És membre del cos docent de la Medical Wellness Association, membre de la FEMTEC’s Commission of Tourism & Healthmembre de la  Global Experts Network of IGCAT, i investigador associat de la  Wellness Tourism Association.

Presentació | Presentación | Présentation | Presentation