Céline Fortin

Céline va créixer entre els Alps francesos i Bretanya i va passar la major part de la seva infància fent senderisme, esquí, natació i vela. Criada per les muntanyes i el mar, va heretar un esperit salvatge. Aventurar-se a la natura va despertar la seva curiositat i esperit intrèpid i la va inspirar a començar una carrera en el món intens i bell dels viatges d’aventura.

Després de graduar-se amb un màster en Negocis, Céline ha assumit gairebé tots els rols dins de la indústria turística durant els últims 17 anys, des de la direcció de viatges, la formació o les operacions, fins al desenvolupament de productes i la gestió de rendiment, consultoria turística i desenvolupament de negocis. Ha viscut a Amèrica Llatina, Tailàndia, Austràlia, el Regne Unit i més recentment, a la gloriosa ciutat de Barcelona.

El seu paper és connectar els professionals del turisme d’aventura a través de solucions estratègiques com l’associació, els esdeveniments, l’educació i l’assessorament cap a un creixement sostenible per a destinacions i / o mercats europeus.

A través d’ATTA, també proporciona a la seva comunitat de líders d’opinió i experts, una veu per al desenvolupament responsable del turisme d’aventura que permet marcar la diferència, explicar la seva història, compartir la seva passió i liderar el camí.