Neville Isaac

Neville Isaac

El Sr. Isaac, originari d’Escòcia, compta amb més de 25 anys d’experiència en petites i grans organitzacions de diversos països, especialitzant-se en Gestió d’Ingressos (revenue), Distribució i la valorització (fixació de preus). Ha estat una de les figures clau en la concepció i implementació de l’estratègia d’Ingressos del grup NH Hotel, durant més d’11 anys en diverses posicions tant a nivell mundial com nacional.

També imparteix Gestió de revenue en diverses universitats de tot Espanya.

Actualment, s’encarrega del Departament d’Experiència del Client de Beonprice, oferint solucions de Gestió d’Ingressos a clients de tot el món.

Neville Isaac: “Raons per les quals fer que la seva estratègia de gestió d’ingressos giri al voltant del client l’ajudarà a maximitzar beneficis”

Tradicionalment, els gerents comercials haurien utilitzat principalment dades internes i informació limitada sobre el mercat per decidir la seva estratègia. Ara, en l’era dels “big data”, tenim diverses fonts d’informació que ens permeten conèixer millor el comportament del client en cada fase del seu recorregut. Si pot utilitzar tecnologia per aprofitar aquestes dades en una estratègia pràctica, un hotel millorarà considerablement la seva capacitat per augmentar les seves possibilitats al màxim a través de decisions correctes sobre distribució i preus. La presentació mostrarà com l’estratègia Customer Centric Revenue Management adopta el punt de vista del client, la qual cosa permet a l’hotel analitzar el comportament del client durant el procés de presa de decisions i conèixer les expectatives de cada segment. Veurem com incorporar una anàlisi de la qualitat relativa d’un hotel pel que fa a la competència en el càlcul de preus, la qual cosa garanteix que s’ofereix el preu òptim a cada client al moment oportú i pel canal adequat. A més, veurem com la implementació de l’estratègia Customer Centric Revenue Management contribuirà a la transformació digital d’una empresa, la qual cosa permet una cooperació més estreta entre departaments, major productivitat i un major marge de temps que dedicar a una estratègia a llarg termini.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!