Betim Budzaku

Betim Budzaku va néixer a Macedònia el 30 de març de 1968, país on va cursar els seus estudis superiors de Orientalística (especialista en sociologia , economia i mercats d’Orient Mitjà) . El 1992 es trasllada a Brussel·les on comença la seva carrera professional vinculat amb la Comunitat Econòmica Europea activant projectes per al desenvolupament dels països d’Europa de l’Est.

El 1994 es trasllada a Barcelona i s’incorpora a Barceló Viatges Incoming com a Cap de Vendes Regional. Dos anys més tard és nomenat director de l’àrea de la Costa Brava. El 1999 s’incorpora a PortAventura com a Responsable de Vendes Internacional. Posteriorment, després d’exercir com a Cap de Vendes i també com a Sotsdirector Comercial, l’any 2008 assumeix el càrrec de Director Comercial i Màrqueting, fent-se amb la responsabilitat de la comercialització i comunicació del Resort.

PortAventura és el segon en el rànquing dels resorts temàtics més visitats d’Europa amb gairebé 4 milions de visites l’any, i el componen dos parcs temàtics, quatre hotels, tres camps de golf i un centre de convencions amb una capacitat per a 4.000 persones .

A l’agost de 2011 es trasllada a Andorra per incorporar-se a Andorra Turisme on assumeix la direcció general de l’empresa .

Al seu bagatge de formació i experiència professional se suma un ampli coneixement sobre mercats internacionals i el domini de 8 idiomes.


Sessió 6: El auge de les aplicacions mòbils per a activitats de natura i oci
 10 d’abril, 09.30 – 11.00h 

Les noves aplicacions mòbils d’Andorra i el concepte Smart Country com a benefici pel turisme

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!