Tatiana Alemany Selva

Mountainlikers

Tatiana Alemany Selva

02 febr. 2020 Comments Closed 279 Views

Tatiana Alemany és la directora tècnic d’Accessibilitat Universal, Turisme i Cultura de PREDIF (Plataforma del Representant espanyol per a persones amb discapacitat física). Ella ha estat treballant en l’àmbit de l’accessibilitat i la discapacitat des de 2004. El seu paper consisteix a coordinar i desenvolupar projectes amb vincles amb l’accessibilitat universal en una varietat d’àrees: construcció, urbanisme, turisme i cultura, transport i noves tecnologies. En PREDIF, ha estat el líder de el projecte per al desenvolupament del turisme accessible mòbil TUR4all aplicació. Va col·laborar amb SEGITTUR en les destinacions turístiques projectes pilot duts a terme a Espanya entre 2014 i 2016. També ha realitzat i col·laborat en una sèrie de publicacions que s’ocupen dels problemes d’accessibilitat i d’accessibilitat, així com una sèrie de manuals i guies de turisme accessible per a PREDIF. Ella és també un ponent habitual en seminaris i conferències, a més d’executar la capacitació corses. És membre de Comitè d’oci i turisme inclusiu de l’CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat), a més de ser un membre de la Tècnica Comitè de Normalització AEN / CTN 170: Accessibilitat universal per a tots per AENOR (Associació espanyola de Normalització). També forma part del Comitè Tècnic de Normalització AEN / CTN 178 / SC maig destinacions turístiques “intel·ligents”, així com els construïts al voltant de les normes UNE de la Q Espanyola per a la marca de Qualitat Turística. Amb un grau en Arquitectura de la Universitat Centreamericana José Simeón Canyes de El Salvador, els seus estudis de postgrau estan en Accessibilitat Universal i Disseny per a Tothom de el Centre La Salle d’Estudis Superiors Universitaris, part de la Universitat Autònoma de Madrid. Ella també té un Màster en Tecnologies de Suport, Accessibilitat i Disseny per a Tothom de la Universitat Carlos III, també a Madrid. A més, ella té un MBA de la ISEADE (Institut Superior d’Economia i Administració d’Empreses) a El Salvador, un Diploma en Negocis Internacionals de la Universitat Anáhuac de el Sud de Mèxic, així com un Màster en Disseny d’Interiors de la Universitat de Salamanca . Finalment, ella és membre de ASEPAU, l’Associació Espanyola de Professionals d’Accessibilitat Universal.

Sinopsi:

ENAT és l’associació internacional sense ànim de lucre per a empreses i organitzacions que pretenen ser “capdavanters” en l’estudi, la promoció i la pràctica del turisme accessible. La nostra missió és fer que les destinacions, productes i serveis turístics europeus siguin accessibles a tots els visitants i promoure el turisme accessible a tot el món.

Aprofitant el coneixement i l’experiència de la xarxa, els nostres membres milloren l’accessibilitat a la informació turística, el transport, les infraestructures i el disseny de serveis per a turistes amb tot tipus de necessitats, generant bones pràctiques i models d’excel·lència per a tota la indústria turística.

L’actualització de l’accés és el mitjà per aconseguir un turisme de qualitat, confort i seguretat per a tots els clients i noves oportunitats de negoci per a aquells que estiguin preparats per afrontar el repte.

Aquesta presentació proporciona una breu visió general del cas empresarial per a un turisme accessible i posa en evidència una sèrie de bones pràctiques en matèria de turisme de neu i muntanya, demostrant la importància d’un turisme sostenible i accessible per a tothom.

www.accessibletourism.org

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!