Santiago Camps

Mountainlikers

Santiago Camps

02 febr. 2020 Comments Closed 89 Views

Amb un perfil tècnic, sempre ha estat especialitzat en la tecnologia i el software. Als 24 anys, i desprès d’haver participat notòriament en diverses empreses de creació de software, ja liderava un equip de desenvolupament de més de 20 persones. Emprenedor per convenciment, va ser cofundador de l’empresa KMKey que proveeix serveis de software de Quality Management i CRM, avui comercialitzat en tots els països de parla hispana. Aquesta experiència li ha servit per aprendre sobre management de negocis, màrqueting i venda online.

Desprès de més de 20 anys d’experiència en desenvolupament de software, i una dècada d’experiència liderant negocis, va fundar al 2013 l’empresa Social Vane, especialitzada en l’anàlisi de Big Data per a la gestió reputacional que poc temps desprès, va decidir especialitzar-se únicament en el sector turístic, sota la denominació de Mabrian Technologies.

Àrees d’especialització: Matemàtiques, estadística, desenvolupament de software, desenvolupament d’aplicacions multimèdia, anàlisi de dades, gestió i motivació d’equips, negociació, creació d’empreses.

Experiència:

Fundador i director general en Mabrian Technologies, 2013 – Present.

Cofundador i director tècnic en KMKey, 2003 – 2012.

Desenvolupador de software i cap d’equip en Cap Gemini- Ernest & Young, 1997-2003.

Formació:

Màster en Disseny i Desenvolupament d’Aplicacions Multimèdia per la Fundació Politècnica de Catalunya. 1998-1999.

Enginyer de software per la Universitat Politècnica de Catalunya. El seu projecte final va obtenir la matrícula d’honor i la seva carpeta va figurar entre les 5 millor valorades de la seva promoció. 1994-1998.

Grau de Filosofia en la Universidad Nacional de Educación a Distancia. En curs.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!