Sandra Carvão

Mountainlikers

Sandra Carvão

02 febr. 2020 Comments Closed 243 Views

Sandra Carvão és cap de Departament d’Intel·ligència de Mercats i Competitivitat de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) des de juny de 2018. Abans havia estat Cap de Comunicacions i Publicacions durant 8 anys fins a maig de 2018 i és responsable del posicionament estratègic de l’OMT.

Amb anterioritat a aquest lloc, Sandra va ser cap Adjunta al Departament de Tendències de Mercat, Competitivitat i Comerç de Serveis de Turisme entre 2007 i 2010. Durant aquest temps, Sandra va coordinar el Comitè de Resiliència del Turisme creat per l’OMT per abordar els impactes de la crisi financera global de 2008-2009 en el turisme. Abans d’unir-se a l’OMT el 2003, Sandra va ocupar el lloc de gerent de mercat a l’Oficina Nacional de Turisme de Portugal a Lisboa. Sandra és Llicenciada en Dret, Branca d’Economia per l’Institut de Ciências Sociais i Polítiques / Universitat Tècnica de Lisboa i té un postgrau en Màrqueting per la Universitat Complutense de Madrid.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!