Pierre-François ADAM

Mountainlikers

Pierre-François ADAM

03 març 2020 Comments Closed 94 Views

“Apassionat de les muntanyes i el seu ecosistema, Pierre-François ADAM ofereix la seva experiència per servir a les regions de muntanya i als seus grups d’interès per resoldre els problemes actuals o anticipar-se als futurs. Dins del Cluster Montagne, Pierre-François ADAM ha creat i animat durant 6 anys un procés d’innovació col·laboratiu que articula eines de previsió, detecció de projectes innovadors i suport a l’emprenedoria. La nostra adaptabilitat és la nostra millor qualitat,  aprofitem-la ! “

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!