Pascale Fontenel-Personne

Mountainlikers

Pascale Fontenel-Personne

03 març 2020 Comments Closed 64 Views

Membre de la Nació des del juny del 2017, sóc una dona de 55 anys, mare de dues filles. Sóc Mancelle, Sarthoise, Francesa s i Europea.

El meu compromís

Procedent de la societat civil, vinculo el meu compromís polític amb el meu desig de participar en la renovació de la democràcia i d’iniciar una nova vitalitat ciutadana i de donar veu a aquesta anomenada majoria “silenciosa”, la de la societat civil.

Després de crear i dirigir el comitè de Mulsanne / Ecommoy per al moviment En Marche! el desembre del 2016, després invertit pel moviment el maig del 2017, vaig ser elegit diputat a la tercera circumscripció de Sarthe el juny del 2017.

Tinc la modesta ambició de conciliar aquest territori amb la política posant al meu servei la meva energia i la meva experiència professional.

A l’Assemblea Nacional, estic per a la Comissió de Defensa i Forces Armades Nacionals. Diversos temes relacionats amb aquesta comissió tenen una importància crucial, com ara la llei de programació militar 2014-2019 o el suport a les nostres tropes armades i gendarmes. Dins d’aquesta comissió, defenso en nom del grup LREM la conservació d’un model militar francès de qualitat.

També sóc membre de la Delegació per als Drets de les Dones i la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. Aquesta delegació, que és especialment propera al meu cor, té la tasca d’informar l’Assemblea Nacional de la política seguida pel Govern pel que fa a les seves conseqüències sobre els drets de les dones i sobre la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i supervisar l’aplicació de les lleis.

Al voltant meu s’ha format un equip per assegurar-se que aquest mandat s’adreça totalment a vosaltres i als vostres representants electes locals.

La meva ambició és crear vincles i, en definitiva, que els problemes econòmics i les polítiques locals construeixin projectes sostenibles en tots els temes.

El meu compromís actiu i participatiu serà un enllaç per valorar constantment les conseqüències immediates de la legislació en la vostra vida diària i per portar correccions quan sigui necessari a través de  l’Assemblea Nacional.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!