Marc Pons

Mountainlikers

Marc Pons

02 febr. 2020 Comments Closed 119 Views

El Marc Pons, enginyer i doctor en Ciències i Tecnologies de la Sostenibilitat, és l’actual director de l’Espai d’Innovació d’Andorra (Actua Innovació), l’ens que lidera el disseny i la implementació de l’estratègia nacional d’innovació a Andorra, director de l’Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra i cap de departament del Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra. Treballa actualment en diferents projectes relacionats amb la dinàmica turística, la mobilitat, l’energia o el medi ambient. Ha liderat i participat en diferents projectes en zones de muntanya com els Alps, Canadà i els Pirineus, per tal de fomentar la innovació en els camps com el turisme de muntanya i de l’esquí, l’energia, la mobilitat o la participació i el compromís comunitari per a un desenvolupament sostenible.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!