Iago Andreu

Mountainlikers

Iago Andreu

03 març 2020 Comments Closed 160 Views

Iago Andreu, llicenciat en Dret i Periodisme i màster en Ciència Política, és actualment director gerent de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), la patronal transversal que agrupa la majoria d’empreses del sector privat d’Andorra. Els reptes de la CEA són contribuir a la diversificació i internacionalització de l’economia andorrana i la modernització del teixit productiu avançant en qüestions com la sostenibilitat, la inclusió i la competitivitat. Durant el bienni 2019-2020, la CEA ostenta la presidència pro témpore del Consell d’Empresaris Iberoamericans (CEIB) i organitza la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana sota el lema “Innovació per al desenvolupament sostenible”. Amb anterioritat, Iago Andreu ha treballat com a periodista i com a cap de gabinet del cap de Govern d’Andorra.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!