Iacopo Mazzetti

Mountainlikers

Iacopo Mazzetti

02 febr. 2020 Comments Closed 110 Views

Sóc una persona efectiva, versàtil, capaç de solucionar problemes i establir relacions, que gaudeix treballant en equip i en una varietat d’entorns culturals.

Des del mes de setembre de 2016, m’he incorporat al Municipi de Milà com a Cap de Gabinet del segon alcalde encarregat de Turisme, Màrqueting de la Ciutat, Internacionalització i Esports. He sigut responsable i director del projecte de la ciutat de Milà per a la candidatura dels Jocs Olímpics Milano Cortina 2026 i altres candidatures pels congressos que es celebraran a Milà al 2020 com IGLTA 2020 (convenció mundial de turisme LGBTQ+) i World Routes 2020 (congrés mundial de la indústria aeronàutica). Demés, sóc responsable de la gestió dels actors turístics de la ciutat de Milà.

Vaig estar treballant en Mumbai durant 3 anys, des del novembre de 2012 al desembre de 2015, com a consultor de gestió i gerent temporal. Em vaig especialitzar en la prestació de serveis de consultoria i gestió per a empreses estrangeres que busquen tenir èxit en el difícil mercat indi. Els principals projectes estaven relacionats amb el màrqueting i les vendes i amb la funció de subministrament. Durant aquest període, vaig ser voluntari en una llar per a nens i en un centre de dia per a nens del carrer, ambdós dirigits per una ONG índia que rep el nom de Corp India.

Al 2008, vaig obtenir un Màster en Ciències de la Administració de la Universitat Bocconi i em vaig incorporar a l’asseguradora AIG a través del seu programa de promoció de talents.  Durant els dos anys i mig passats a AIG, vaig estar tres mesos en la seu de Nova York com a becari d’assegurances de propietat. Desprès d’AIG, em vaig incorporar a l’asseguradora CNA, on vaig posar en marxa la branca d’energies renovables a Milà.

Parlo l’anglès amb fluïdesa, tinc un nivell d’espanyol operacional i algunes nocions d’hindi. Domino la majoria de sistemes informàtics comuns.

 

En la sessió 4, en tant que delegats del Municipi de Milan, m’agradaria presentar el cas dels Jocs Olímpics d’hivern Milano Cortina 2026. En la presentació oferiré la visió principal dels jocs del 2026 i explicaré com influirà la Nova Norma 2020 i els SDGS en la fase de candidatura.

Durant el debat argumentaré en quina mesura el concepte de sostenibilitat, en la seva integralitat, impregna profundament els jocs de Milano Cortina 2026, desembocant en els tres aspectes principals : social, econòmic i ambiental. El concepte de sostenibilitat es un concepte que es redueix a una paraula: llegat. El llegat concebut com el resultat del que els jocs deixaran en el territori que allotja els Jocs Olímpics. La idea principal és posar els Jocs Olímpics al servei del territori i no al revés.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!