Christian Lunger

Mountainlikers

Christian Lunger

02 febr. 2020 Comments Closed 93 Views

Christian Lunger és un dissenyador de serveis i informació d’Àustria amb una formació en màrqueting turístic i desenvolupament de negocis. El seu treball es centra en el desenvolupament de sistemes d’orientació (per exemple, un prometedor estàndard  d’orientació per a estacions d’esquí) i el desenvolupament de productes d’estiu i d’hivern a l’aire lliure (per exemple, rutes esportives interactives per als més de seixanta anys). És cofundador de motasdesign, una agència de disseny especialitzada en disseny gràfic ambiental, amb projectes en turisme, salut i cultura. També és fundador de geraumt.com: un podcast sobre disseny, informació i medi ambient. Buscar solucions digitals per millorar l’experiència del client forma part del seu treball diari.

Sinopsis

La tecnologia AR consta al mercat des de fa ja un temps, però el seu desenvolupament en aplicacions més àmplies encara es troba en les seves primeres fases. Donat que la publicitat sobre VR ha disminuït, AR sembla haver captat l’atenció dels inversors. La tecnologia continua millorant i trobant nous camps d’aplicació. Què passa amb el turisme? Quin impacte té la tecnologia AR en una indústria basada en serveis i experiències? Es tracta d’un partit fet al cel o només de la propera propaganda? Pot l’AR ajudar a crear una experiència més immersiva?

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!