Ben Lynam

Mountainlikers

Ben Lynam

02 febr. 2020 Comments Closed 96 Views

El Ben Lynam és el director de comunicació de The Travel Foundation, la principal organització benèfica de turisme sostenible, que treballa amb empreses de turisme i governs de tot el món per proporcionar solucions pràctiques que millorin l’impacte del turisme. Identifiquem quin és el problema i com resoldre’l, millorant les pràctiques de turisme i proporcionant investigació, assessorament independent, formació i mediació. El recent informe de la Travel Foundation amb la Universitat de Cornell i EplerWood International, “Destins en risc: la càrrega invisible del turisme”, destaca que el fet de no detectar i gestionar tots els costos associats al turisme posa en perill els ecosistemes, les meravelles culturals i la vida de la comunitat. Ha estat en The Travel Foundation durant 7 anys, i és expert en resolució de temes socials i ambientals complexes amb intervencions de màrqueting social.  

SINOPSI – THE TRAVEL FOUNDATION

Com sabem quines destinacions són sostenibles? Que no posem en risc els recursos que necessiten per atraure i rebre visitants (i que mantenen els residents) mentre el nombre de turistes no para de créixer? La resposta és que no ho sabem. De moment. Això, però, està canviant, ja que les autoritats i les empreses de les destinacions estan intentant trobar la fórmula per gestionar el turisme massificat i distribuir els beneficis de manera equitativa a les comunitats. L’informe de la Travel Foundation “Destinacions en risc: la problemàtica invisible del turisme”(elaborat amb la Universitat de Cornell i EplerWood International) ho explica clarament. Ara és el moment de desenvolupar nous models de turisme, noves mesures d’èxit i noves habilitats i tècniques que protegeixin els recursos valuosos.

Share

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!