Nathalie Kashirskaya

La Sra. Kashirskaya va començar la seva carrera el 2005 al Kempinski Hotel Moika 22 de Sant Petersburg, on va passar vuit anys a diferents llocs de gestió i va obtenir experiència en els diferents departaments. El 2012 va ser nomenada subdirectora executiva del Kempinski Hotel Moika 22.

A l’any següent es va traslladar a la Xina, on va triomfar amb l’obertura i gestió del Sunrise Kempinski Hotel i Yanqi Island a Pequín. Dos anys més tard, va passar sis mesos a Moscou com a gestora de projectes a la seu russa de Kempinski i, posteriorment, altres quatre mesos al Caire com a encarregada del grup de gestió del Royal Maxim Palace Kempinski. Després d’un nou trasllat a Dubai, on va exercir d’encarregada d’hotel durant un any, va recalar a Bansko.

La Sra. Kashirskaya és llicenciada en Economia i posseeix un diploma nacional superior en Gestió internacional emès per la facultat d’Economia i Finances de la Universitat Estatal de Sant Petersburg. Té nacionalitat russa i, a més de la seva llengua materna, parla anglès i francès amb fluïdesa.