Natacha Blanc-Gonnet

Natacha compta amb una àmplia visió del desenvolupament del turisme de muntanya gràcies a la seva graduació en el Màster “Planificació urbana i rural” a l’Institut de Géographie Alpine, Grenoble (França) amb un estudi dedicat a la gestió i manteniment de pistes en zones de esquí per millorar la durada de la temporada d’hivern. Després de cursar dos anys d’estudi a l’estranger – entre això planificació urbana a Alemanya (Hannover Uni) – va obtenir el Màster Erasmus en Gestió del Turisme Europeu a les universitats de Bournemouth (Regne Unit), Heilbronn (Alemanya) i Chambéry (França) .

Durant més de 20 anys, aquests dos costats de la seva educació i formació acadèmica – planificació i desenvolupament de vendes internacionals – constitueixen la base de les experiències que va poder posar en pràctica a l’implementar estratègies de productes adaptades, així com polítiques en destí, aplicades a turoperació , a desenvolupament de destinacions de muntanya (tant en pobles típics francesos com a centres d’esquí internacionals) i ara en el sector de l’hostaleria.

Des de 2010, Natacha s’ha centrat en la millora de l’estratègia de màrqueting i vendes del grup Montagnettes a través dels productes i de l’enfortiment de la relació amb el client en els 10 establiments del grup Montagnettes en 5 grans destinacions d’esquí: Val Thorens , Les Menuires, Courchevel, La Plagne i Tignes. www.montagnettes.co.uk