Hiroyuki Nishimura

Hiroyuki es va graduar a la McGill University (Canadà) i va obtenir el seu doctorat a la Universitat Nippon Dental – Centre de Recerca Farmacèutica el 1998.

El 1984 va fundar IDB Corporation (una empresa de solucions de programari de viatges), i el 2001, en col·laboració amb Kei i Kenichi Shibata Venture Republic Inc., va crear el sistema de meta cercadors Travel.jp. L’edició d’IPO de Venture Republic Inc va tenir lloc a Japó el 2008 i posteriorment MBO el 2013. Hiroyuki és actualment membre del Consell d’Administració.

La seva vocació el va portar a ser un pilot de vol d’instruments amb més de 2,000 hores de vol i un Mooney M20J (JA4225) de quatre places. Més informació: Venture Republic Inc.

Hiroyuki Nishimura: “El principal motor de cerca de viatges del Japó i les lliçons apreses de Big Data Management”

“Des de 2001, Venture Republic executa un dels principals metabuscadors de viatges del Japó, ‘Travel.jp’, que atreu a més de 13 milions de visitants al mes. Llancem la divisió de contingut en 2014 i ara promovem la fusió del metabuscador i el cercador de contingut. A partir de l’enorme quantitat de dades de tendències d’usuari que es produeixen diàriament, és possible presentar productes òptims si s’analitzen els gustos de l’usuari i s’analitza la venda d’articles. En aquesta presentació, els parlaré dels èxits i els fracassos que hem experimentat. A més, els presentaré breument el cas d’èxit de mesures per atreure viatgers d’esquí a Japó”.