Enric Torres

Enric és diplomat en Turisme per la Universitat de Girona i llicenciat en Gestió de destinacions turístiques per la Universitat de Tolosa Le Mirail. La seva experiència laboral l’ha portat a desenvolupar diferents tasques de gestió i responsabilitat tant en el sector privat (allotjament i agències de viatges) com en el públic (Administració pública nacional i local d’Andorra).

L’any 2006 va ser director del Departament de Turisme del Govern i l’any 2008 impulsor de la creació de la societat Andorra Turisme, de la qual va ser el primer gerent. Andorra Turisme és la societat pública encarregada de la implementació i el control d’accions de màrqueting turístic amb l’objectiu de millorar la competitivitat d’Andorra com a destinació turística.

L’any 2010 es va convertir en Director del Club de Producte de la parròquia de Canillo (Andorra) amb l’objectiu d’impulsar un ens de col·laboració publico-privada per posicionar Canillo com una destinació de muntanya tot l’any, treballar per la diferenciació de l’oferta i incrementar les propostes i els productes a l’abast dels clients i consumidors.

Des de l’any 2012, és Director de Producte i Nous Projectes en la societat Andorra Turisme. La seva àrea compta amb un grup de sis col·laboradors que s’encarrega de la gestió i l’organització a Andorra d’importants esdeveniments culturals i esportius, així com del seguiment de les accions de patrocini, i amb especial èmfasi, de tots aquells projectes on es fa necessària la coordinació amb el sector privat per a l’estructuració de l’oferta i la seva posterior comercialització en els principals mercats i segments turístics.