Dan Holowack

Dan Holowack és cofundador i director executiu de CrowdRiff. Treballa estretament amb líders dels sectors dels viatges, el turisme i el màrqueting per tal de trobar les solucions més avançades per obtenir i escalar contingut visual que atregui les audiències. De dia adora el big data, el contingut generat pels usuaris i l’automatització del màrqueting. De nit (i els caps de setmana!) Es dedica a fer windsurfing, viatjar amb la seva mitja taronja o tocar el baix.

CrowdRiff és una plataforma de màrqueting visual que utilitzen més de 250 empreses turístiques per descobrir, organitzar, llicenciar i publicar el contingut visual més atractiu per a qualsevol canal i a qualsevol escala.

Connecta’t amb Dan a Twitter @dholowack o mitjançant www.crowdriff.com

Dan Holowack: “El futur de les tecnologies del màrqueting i com esdevenir una destinació de confiança mitjançant continguts gràfics generats pels seus usuaris”

Com a comercialitzadors, ens trobem en una nova era, l’era de la presa de decisions per imatges. Els viatgers d’avui dia fan, comparteixen i consumeixen imatges com mai abans. Tan sol l’any passat, es van fer un bilió de fotos amb dispositius iPhone, moltes de les quals van ser compartides en mitjans socials. En segon lloc, atén a una necessitat real que tenim com a humans. Tots hem de prendre decisions diàriament i volem fer-ho amb rapidesa i confiança. Les imatges són la forma que tenim de protegir la nostra energia mental. Pensi en com usa Yelp, Foursquare, TripAdvisor o Amazon. Primer mira les fotos i després llegeix els comentaris. Això fa que les imatges siguin absolutament essencials per atreure emocionalment a algú. Les destinacions ja no poden basar-se solament en contingut de marca per influir perquè els visitants vagin i experimentin la seva destinació. De fet, un estudi realitzat per la Elon University va revelar que el 65 % dels consumidors confien en el boca a boca a Internet més que en el contingut ofert pels anunciants. En compartir contingut generat pels usuaris que els seus visitants i afeccionats han creat, ofereix als possibles viatgers un avanç del que realment opina la gent sobre vostè, en lloc de limitar-se a donar-li el punt de vista de la marca. En aquesta presentació, Dan compartirà exemples de com les destinacions utilitzen imatges generades per l’usuari als seus canals de màrqueting d’impressió i digital, i com els nous avanços tecnològics poden ajudar als equips de màrqueting de la destinació a ser més eficients i tenir major impacte per arribar al seu públic objectiu.