Carola Scanavino

Carola va estudiar Filosofia a la Universitat de Torí i es va graduar el 1.996 amb una tesi en Literatura Estètica i Comparada titulada: “Entre l’abisme i el cel. La poesia de Hans Christian Andersen”. Va escriure la seva tesi doctoral durant la seva estada a la Universitat de Copenhaguen en el marc del programa Erasmus (agost-novembre de 1.995). Un any més tard, va començar a especialitzar-se en literatura nòrdica a l’Institut d’Estudis Nòrdics, part integrant de la Universitat de Copenhaguen amb una beca per a un curs de postgrau danès. Va obtenir el certificat de llengua danesa DANSKPRÉVE 2, que li permetria ensenyar llengua i literatura danesa a la Facultat de Llengües i Literatures Exteriors de la Universitat de Torí (2.000 /1 – 2.008/9) i traduir La literatura danesa durant molts anys. També col·labora amb editorials, biblioteques, centres d’estudi i consolats.

Posteriorment, Carola va ser nomenada cap de la Secretaria d’Administració, Organització i Recepció de l’Associació de Turisme Bardonecchia (2.008-2.014) i actualment treballa com a Assistent Administrativa per a una cadena hotelera italiana.

Carola és membre del Consell del municipi de Bardonecchia, responsable del turisme. Més informació: Tourism BardonecchiaBardonecchia Ski ResortTurismo Torino e Provincia

Carola Scanavino: “Estacions d’esquí de Bardonecchia: llits freds i com es pot lluitar Contra un mercat de les segones residències sobredimensionat després dels Jocs olímpics d’hivern”

En primer lloc, l’objectiu de les operacions és destacar la peculiaritat de la plaça en comparació amb les anomenades places “fredes”, les de segona residència, que són entitats superiors a les places “calentes” a Bardonecchia, que segueixen un sistema rotatiu . En segon lloc, preveure una solució eficient capaç de permetre l’ús de l’important patrimoni de les segones residències que, en aquest moment, no s’utilitzen comercialment, mentre que el futur turístic del poble no pot ignorar-los pel benestar de la seva pròpia urbanització turística. La via d’anàlisi realitzarà els següents passos:

  • Presentació del lloc i breu història
  • Anàlisi de les places pertanyents a segones residències
  • Anàlisi de la situació actual
  • Rendibilitat de les places “calentes” en comparació amb les “fredes”
  • Anàlisi de mercat i perspectives futures
  • Hipòtesi de la possible utilització com a segones residències
  • Exemple de les Olimpíades