Tobias Luthe

Tobias Luthe

El Dr. Tobias Luthe (1975) és professor de ciències de la costenibilitat a la Universitat de Ciències Aplicades HTW Chur, i professor a ETH Zurich, Universitat de Lugano (tota Suïssa) i també a la Universitat de Freiburg, Alemanya. Com a científic interdisciplinari de sostenibilitat amb una formació de postgrau en ciències forestals i enginyeria de la fusta, en economia ambiental, geografia econòmica i en comunicació sobre sostenibilitat. El Dr. Luthe s’interessa en les relacions humanes i mediambientals, i a la transició cap a una societat més sostenible, en disciplines, sectors industrials i en diverses geografies.

Ha estat format tant en les ciències naturals i socials i s’utilitza per combinar, barrejar i integrar mètodes quantitatius i qualitatius rigorosos. Imparteix cursos en sistemes medi ambient i ciències, com el turisme sostenible, en el canvi ambiental, la transició, el disseny sistèmic, l’enginyeria ambiental i la gestió de la sostenibilitat, favorablement en un entorn didàctic d’experiències a l’aire lliure i aprenentatge combinat. Els seus interessos en l’ús de la ciència per ajudar a dissenyar un món més sostenible es corresponen amb la seva mentalitat emprenedora.

El Dr. Luthe és director fundador de l’Institut MonViso, un centre de muntanya i un laboratori del món real per a la investigació, l’educació i l’esperit empresarial en transicions de sostenibilitat i disseny sistèmic, situat a les muntanyes italianes del Piemont. Com a guia de muntanya certificada i instructor professional d’esquí, va fundar Grown, un laboratori de creativitat a l’aire lliure, amb la invenció dels esquís més ecològics i ofereix aventures esportives a l’aire lliure en combinació amb la metodologia del disseny i la comunicació científica.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!