Taleb Rifai

Taleb Rifai

En les últimes dècades, el ràpid desenvolupament del sector turístic s’ha vist acompanyat per un creixement en segments específics com el turisme de neu i de muntanya.

El Congrés mundial de turisme de neu i muntanya, que se celebra cada dos anys des de 1998, reflecteix la creixent importància d’aquest segment i de l’interès que genera arreu del món. També és un exemple d’èxit, de la valuosa cooperació entre l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i les autoritats del Principat d’Andorra.

La novena edició del Congrés mundial de turisme de neu i muntanya, centrat en el turisme esportiu i d’aventura, és una oportunitat per debatre el desenvolupament del segment en el marc dels recentment aprovats Objectius de Desenvolupament Sostenible i de la nova Agenda 2030.

Esperem veure’t a Andorra.

 

Taleb Rifai
Secretari General de l’OMT

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!