Sam Martin

Sam Martin

El Sr. Sam Martin és actualment candidat a un doctorat en turisme patrimonial  al departament de Dimensions Humanes de Recursos Naturals de la Universitat Estatal de Colorado.

Sam té més de 25 anys d’experiència en la indústria que han posseït i operat diversos negocis orientats al turisme. També ha ocupat càrrecs d’alt nivell en màrqueting i administració de propietats d’allotjament i complexos a gran escala i en recaptació de fons institucionals.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!