Peggy Amelung

Peggy Amelung

“Així que vostè és la dona que està revolucionant aquest hotel”, va dir en una ocasió Jon Fadri Huder, alcalde de Samedan, a Engadin. Amb una gran dosi d’entusiasme i energia, Amelung & Partners incorpora les receptes que demanen els clients per tal d’accelerar la innovació dins del sector de l’hostaleria.

Quan Francis Ford Coppola va decidir fer més eficient el servei del seu hotel de luxe, el Palazzo Margherita, situat a la regió de la Basilicata, al sud d’Itàlia, va recórrer a Amelung & Partners. Amb la seva experiència en operacions i formació per a hotels, Peggy Amelung afegeix el seu toc màgic fins i tot a l’hotel o a l’administració de clients més distingits.

Com a assessora en hostaleria, Peggy Amelung no només aporta els seus anys d’experiència i la seva meticulosa atenció als detalls al projecte d’un client, sinó que, seguint el seu mantra “la senzillesa de la integritat”, també mostra la seva disposició a ajudar l’equip de l’hotel a complir la seva promesa a través de programes de formació i preparació específics gràcies a la seva fluïdesa en alemany, anglès, italià i castellà.

Amb la seva llicenciatura en Administració d’empreses hoteleres, el seu càrrec de directora del restaurant Gogärtchen, de llarg i reconegut prestigi, va ser un pas fonamental d’una carrera que, en primer lloc, la va portar a Nova York com a part dels primers equips d’administració de The Regent Wall Street Hotel, seguit de The RitzCarlton Hotel, Central Park i, posteriorment, el primer hotel de Bulgari Hotels & Resorts de Milà, probablement un dels millors hotels a tot el món.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!