Paul Bulencea

Paul Bulencea

Des que va publicar el seu llibre Gamification in Tourism: How to Design Memorable Experiences el 2015, Paul Bulencea ha impartit conferències sobre experiències memorables dissenyades o implementades en més de deu països de tot el món. D’acord amb la seva intenció d’ajudar a les organitzacions a endinsar-se en l’economia de l’experiència, ha estat cofundador d’una conferència de pensament de disseny immersiu anomenada The College of Extraordinary Experiences. Paul es descriu com “dissenyador d’experiències”.

Paul Bulencea “Disseny d’experiències extraordinàries”

Diferenciar-se és fàcil, sempre que entengui que és un dissenyador d’experiències i no un proveïdor de serveis. Vivim en la “economia de l’experiència” i, en aquest nou paradigma, els clients d’un hotel esperen obrir l’armari i entrar a Narnia. En aquesta xerrada, veurà quins són les principals experiències de disseny del món. L’objectiu de la xerrada és canviar la percepció sobre la seva oferta i fer-li pensar com un dissenyador d’experiències.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!