Omar Valdez

Omar Valdez

Omar Valdez, de nacionalitat argentina, té una llicenciatura en Relacions Públiques i un màster executiu en Administració del Turisme de l’Instituto de Empresa de Madrid. Omar va desenvolupar la seva activitat laboral en diversos sectors a Buenos Aires (telecomunicacions, TI, multimèdia) abans de traslladar al Principat d’Andorra, on va treballar per a Grandvalira (l’estació d’esquí més gran dels Pirineus i una de les més grans d’Europa) durant tres anys. El 2004, Omar va entrar a la Fundació OMT·Themis com a assessor sènior. La Fundació OMT·Themis creada al 1998 amb seu al Principat d’Andorra, s’encarrega d’implementar el programa de treball sobre Educació i Formació de l’Organització Mundial del Turisme amb l’objectiu de donar suport als estats membre en la formulació i implementació de polítiques, plans i instruments educatius que contribueixin de manera efectiva a assolir la qualitat, competitivitat i sostenibilitat del sector turístic a través de l’excel·lència en l’educació i la formació. Des del 2010, Omar és el director executiu de la Fundació.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!