Niina Pietikäinen

Niina Pietikäinen

Directora de desenvolupament empresarial i empresària de tercera generació a Harriniva Hotels & Safaris, operador d’allotjament i viatges d’aventura de Muonio, a Lapònia, Finlàndia.

Harrivina es coneix per ser un dels primers operadors d’espais naturals de Finlàndia que compta amb un reconeixement internacional i, al llarg de la seva història, ha estat una de les empreses turístiques finlandeses més conegudes, gràcies a una combinació de desenvolupament i innovació constants complementada amb els seus valors i confiança en les seves pròpies virtuts.

Niina Pietikäinen va ser directora de vendes i màrqueting a Harriniva Ltd. durant 10 anys, i va passar a ocupar el seu càrrec actual fa un any i mig. Anteriorment, va passar gairebé set anys a l’estranger, on va viure i estudiar a diversos països europeus, va obtenir un BBA en Administració d’empreses europees i va aprendre sis llengües.

Niina Pietikäinen ha seguit les passes del seu pare i el seu avi en involucrar-se a fons en el desenvolupament de la zona i del turisme a escala local i també nacional. Forma part del Consell de Turisme de Muonio, és membre del Consorci de turisme de la Càmera de comerç de Lapònia i integrant dels grups de desenvolupament turístic de l’Organització del mercat de treball de viatges i restauració (MaRa), i treballa per al Ministeri de Treball i Economia (TEM). Tanmateix, l’àrea d’influència que més li agrada és el turisme responsable, a més de la seva activitat en una de las darreres zones naturals que encara es conserven. A més, forma part del Centre Internacional de Turisme Responsable (ICRT) de Finlàndia.

Niina Pietikäinen –“New Aurora Domes: ‘Glamping’ Acampar amb estil sota l’aurora boreal a la Lapònia finlandesa”

Breu introducció a la Lapònia finlandesa com un entorn operatiu en el turisme, així com una breu introducció a l’empresa familiar HarrinivaHotels & Safaris.

Glamping concept Aurora Doms com els mitjans de comunicació ho representen i una anàlisi de per què es va convertir en una sensació d’internet de la nit al dia. Com la diferenciació del producte en el turisme experiencial pot treure el millor de la història, els valors i la missió de l’empresa i satisfer la demanda del mercat. I com fins i tot si planeges el desenvolupament d’un producte i ho llances amb cura, la sort sovint també juga un paper en tot. Un vídeo curt del Harriniva wilderness wellbeing amb el concepte de glamping.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!