Natacha Blanc-Gonnet

Natacha Blanc-Gonnet

Natacha compta amb una àmplia visió del desenvolupament del turisme de muntanya gràcies a la seva graduació en el Màster “Planificació urbana i rural” a l’Institut de Géographie Alpine, Grenoble (França) amb un estudi dedicat a la gestió i manteniment de pistes en zones de esquí per millorar la durada de la temporada d’hivern. Després de cursar dos anys d’estudi a l’estranger – entre això planificació urbana a Alemanya (Hannover Uni) – va obtenir el Màster Erasmus en Gestió del Turisme Europeu a les universitats de Bournemouth (Regne Unit), Heilbronn (Alemanya) i Chambéry (França) .

Durant més de 20 anys, aquests dos costats de la seva educació i formació acadèmica – planificació i desenvolupament de vendes internacionals – constitueixen la base de les experiències que va poder posar en pràctica a l’implementar estratègies de productes adaptades, així com polítiques en destí, aplicades a turoperació , a desenvolupament de destinacions de muntanya (tant en pobles típics francesos com a centres d’esquí internacionals) i ara en el sector de l’hostaleria.

Des de 2010, Natacha s’ha centrat en la millora de l’estratègia de màrqueting i vendes del grup Montagnettes a través dels productes i de l’enfortiment de la relació amb el client en els 10 establiments del grup Montagnettes en 5 grans destinacions d’esquí: Val Thorens , Les Menuires, Courchevel, La Plagne i Tignes. www.montagnettes.co.uk

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!