MARCO GARDINI

MARCO GARDINI

El Dr Marco A. Gardini és professor de Màrqueting i Gestió Internacional en Hostaleria i vici-degà de la facultat de Turisme a la Universitat de Ciències Aplicades de Kempten. Abans d’incorporar-se aquesta universitat, va ser director del departament d’Hostaleria i professor de Màrqueting i Gestió de Serveis a la Universitat Internacional de Ciències Aplicades de Bad Honnef. Va estudiar Psicologia, Màrqueting i Gestió Internacional en Marburgo i Giessen, i va obtenir un màster i un doctorat en Administració d’Empreses a la Universitat de Giessen Justus-Liebig. Gardini, que va començar a treballar a l’empresa de restauració familiar, compta amb més de vint anys d’experiència professional en els camps del màrqueting, la formació i la consultoria en empreses d’aquest sector i en multinacionals, com, per exemple, Accor, NH hotel Group, Falkensteiner, Design Hotels, Thomas Cook i Treugast. També imparteix cursos universitaris, de postgrau i de formació executiva en alemany i en anglès. Durant els últims quinze anys ha estat professor convidat en diverses universitats d’Alemanya i de la resta del món, entre les quals figuren la Universitat de Giessen Justus-Liebig, la Universitat Lliure de Bolzano, l’Acadèmia Emirates de Gestió en Hostaleria de Dubai, el MCI d’Innsbruck, el HWTH Chur i la Universitat Alemanya de Tecnologia d’Oman (GUtech). Els seus principals camps de recerca són el màrqueting i la gestió internacional en hostaleria, la qualitat del servei, la gestió de marques, la relació amb el client, la gestió de la qualitat total i la gestió de RR. HH. És autor i editor de diversos llibres de text estàndard en alemany sobre turisme i màrqueting i gestió en hostaleria. Així mateix, ha publicat nombrosos articles en revistes i diaris de prestigi.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!