Nathalie Kashirskaya

Nathalie Kashirskaya

La Sra. Kashirskaya va començar la seva carrera el 2005 al Kempinski Hotel Moika 22 de Sant Petersburg, on va passar vuit anys a diferents llocs de gestió i va obtenir experiència en els diferents departaments. El 2012 va ser nomenada subdirectora executiva del Kempinski Hotel Moika 22.

A l’any següent es va traslladar a la Xina, on va triomfar amb l’obertura i gestió del Sunrise Kempinski Hotel i Yanqi Island a Pequín. Dos anys més tard, va passar sis mesos a Moscou com a gestora de projectes a la seu russa de Kempinski i, posteriorment, altres quatre mesos al Caire com a encarregada del grup de gestió del Royal Maxim Palace Kempinski. Després d’un nou trasllat a Dubai, on va exercir d’encarregada d’hotel durant un any, va recalar a Bansko.

La Sra. Kashirskaya és llicenciada en Economia i posseeix un diploma nacional superior en Gestió internacional emès per la facultat d’Economia i Finances de la Universitat Estatal de Sant Petersburg. Té nacionalitat russa i, a més de la seva llengua materna, parla anglès i francès amb fluïdesa.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!