Josep Miquel Vila Bastida

Josep Miquel Vila Bastida

La novena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya serà l’ocasió per a Sant Julià de Lòria d’obrir les portes a ponents, assistents professionals, públic en general i sobretot als  mountainlikers, quines experiències a la  muntanya són conegudes arreu de la xarxa.  Serà una ocasió única per a debatre sobre la relació privilegiada entre la muntanya i la pràctica de l’esport d’aventura.

El títol, Esport i Aventura –una combinació prometedora per a destinacions de muntanya- fa referència a l’objectiu principal del congrés. Ampliar una oferta que no ha d’estar necessàriament lligada a l’època de neu. És aquí on cal enllaçar la pràctica més tradicional dels esports d’hivern amb nous recursos que sorgeixen en les diferents estacions de muntanya.
Els diferents esports d’aventura que van ampliant els límits de l’experiència obren nous temes de debat, com ara l’aspecte comercial o la logística de seguretat.

A més de les instal·lacions del Centre cultural i de congressos lauredià,  i de l’experiència de l’oferta d’aventura, d’esport i de pràctica de l’esquí nòrdic de Naturlandia, Sant Julià de Lòria aportarà el treball dels experts que es donaran cita  entre el dies 2 i 4 de març.

Benvinguts al  9è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya organitzat per l’Organització Mundial del Turisme, el Govern i les set parròquies andorranes. Estem segurs que serà una experiència profitosa i que entre tots farem un bon treball.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!