Jordi Daban

Jordi Daban

Després de finalitzar els seus estudis de Dret a Barcelona, el Sr. Jordi Daban es va incorporar a l’empresa familiar Daguisa Group a 1995. Després de desenvolupar diferents funcions en la companyia, i passar per pràcticament totes les seccions dels diferents hotels, en 2008 va ser nomenat Administrador Únic de la Societat Familiar DAGUISA GROUP i CEO de DAGUISA HOTELS.

A més de les seves funcions a l’empresa familiar, el Sr Jordi Daban va ser nomenat portaveu de la Unió Hotelera d’Andorra el 1998 i des de 2001 fins 2005 ha estat Membre del Consell General del Principat d’Andorra (el parlament unicameral del país). En 2007 va ser elegit President de l’Associació d’Hotelers d’Andorra. En l’actualitat és Vicepresident de Turisme de la Cambra de Comerç d’Andorra.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!