Hiroyuki Nishimura

Hiroyuki Nishimura

Hiroyuki es va graduar a la McGill University (Canadà) i va obtenir el seu doctorat a la Universitat Nippon Dental – Centre de Recerca Farmacèutica el 1998.

El 1984 va fundar IDB Corporation (una empresa de solucions de programari de viatges), i el 2001, en col·laboració amb Kei i Kenichi Shibata Venture Republic Inc., va crear el sistema de meta cercadors Travel.jp. L’edició d’IPO de Venture Republic Inc va tenir lloc a Japó el 2008 i posteriorment MBO el 2013. Hiroyuki és actualment membre del Consell d’Administració.

La seva vocació el va portar a ser un pilot de vol d’instruments amb més de 2,000 hores de vol i un Mooney M20J (JA4225) de quatre places. Més informació: Venture Republic Inc.

Hiroyuki Nishimura: “El principal motor de cerca de viatges del Japó i les lliçons apreses de Big Data Management”

“Des de 2001, Venture Republic executa un dels principals metabuscadors de viatges del Japó, ‘Travel.jp’, que atreu a més de 13 milions de visitants al mes. Llancem la divisió de contingut en 2014 i ara promovem la fusió del metabuscador i el cercador de contingut. A partir de l’enorme quantitat de dades de tendències d’usuari que es produeixen diàriament, és possible presentar productes òptims si s’analitzen els gustos de l’usuari i s’analitza la venda d’articles. En aquesta presentació, els parlaré dels èxits i els fracassos que hem experimentat. A més, els presentaré breument el cas d’èxit de mesures per atreure viatgers d’esquí a Japó”.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!